Piano – en Keyboardles Breda

Welkom op de website van Esther Lindeboom

Mijn opleiding tot piano-docerend musicus heb ik gevolgd aan het Alkmaars Conservatorium.
Sinds 1982 geef ik piano- en keyboardles. De lessen zijn bedoeld voor kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden. Leerlingen kunnen kiezen voor lichte muziek, klassieke muziek of een combinatie van deze stijlen. Daarnaast heb ik veel top 40-nummers en filmmuziek gearrangeerd.

Plezier bij het musiceren staat voorop. Niet alleen omdat leerlingen vaak een sterke wens hebben om piano of keyboard te leren spelen, maar ook omdat er tussen de lessen door thuis gestudeerd moet worden. Om te zorgen dat een leerling met plezier kan spelen, neemt ‘leren studeren’ een belangrijke plaats in tijdens de les.

Spelen op een piano of keyboard is meer dan een stuk van blad spelen. In de lichte muziek wordt vaak gebruik gemaakt van akkoordenschema’s. Tijdens de les is het mogelijk om te leren wat je met zo’n schema kunt doen.

One thought on “Piano – en Keyboardles Breda

  1. Hallo, dit is een reactie.
    Reacties verwijderen kan door in te loggen en de reacties op de berichten te bekijken. Je hebt daar de mogelijkheid om reacties te bewerken of te verwijderen.

Geef een reactie