Nieuw boek – Uitverkoren

Naast het geven van piano- en keyboardles heb ik sinds kort ook een jeugdboek geschreven.

Uitverkoren – Esther Lindeboom

Na het lezen van een artikel in het populaire wetenschappelijk tijdschrift ‘Wetenschap in beeld’ is Esther meteen in de pen gekropen om dit boek te schrijven. Om welke artikel het gaat en wat de relatie is tot het boek kan helaas niet verteld worden, want dan zou de clou van het verhaal voor een groot deel verklapt worden. Koop het boek en start met lezen!

Prijs: € 16,95
Titel: Uitverkoren
Auteur: Esther Lindeboom
Categorie: Jeugd-/kinderboeken
Geïllustreerd: Nee
Uitvoering/formaat: Paperback 12,5cm x 20 cm
Aantal pagina’s: 106
ISBN: 9789402214451
Verschijningsdatum: 30 januari 2015

Samenvatting

De veertienjarige Roos en haar klasgenoot Tim worden uitverkoren om in Frankrijk te gaan studeren. De nieuwe school biedt aan kansarme kinderen uit heel Europa de mogelijkheid om hun talenten te ontwikkelen. Na een tijdje krijgen Roos, Tim en hun nieuwe vrienden te maken met een aantal mysteries op school en bij hen thuis. Ze besluiten om de mysteries op te lossen, maar is dat wel verstandig?

Interesse gekregen in het boek? Klik hier om het boek te bestellen.

Reacties

“Het boek leest als een trein, zelfs voor volwassenen.Ik heb het boek inmiddels cadeau gedaan aan de 12 jarige dochter van mijn nichtje.”

2 thoughts on “Nieuw boek – Uitverkoren

Geef een reactie