Arrangementen en composities

Tijdens de lessen gebruik ik regelmatig zelfgemaakte arrangementen van pop- en filmmuziek. Het is heel motiverend om muziek te leren spelen die je al kent en die je leuk vindt.

Naast arrangementen voor in de les maak ik ook arrangementen  voor koren. In de loop der jaren heb ik verschillende koren begeleid: Mades Mannenkoor, Vrouwenkoor Breda, gemengd koor Ambicius en de popkoren Stijlloos en Enjoy. Hierdoor weet ik wat voor een koorlid goed zingbaar is. De arrangementen kunnen twee-, drie- of vierstemmig zijn, met of zonder piano of andere instrumenten.

Verder houd ik mij bezig met componeren. In 2017, tijdens het eerste Zuiderwaterliniefestival, werd van mij een compositie voor piano quatre-mains uitgevoerd. Het was een vierdelige suite met de geschiedenis van Breda als onderwerp. Een deel uit de suite ‘España para dos’ werd uitgevoerd tijdens een van de edities van het Pianofestival Breda. Voor twee piano’s componeerde ik het Concert in C-majeur, in de stijl van Haydn en Mozart. Dit concert is goed speelbaar voor iemand die een jaar of vier les heeft gehad. Iets uitdagender is het Concert in D-mineur, in de stijl van Beethoven.

Een aantal van mijn arrangementen en composities is te koop via  www.sheetmusicplus.com en www.sheetmusicdirect.com  U vindt daar muziek van onder andere Adele, Birdy en Norah Jones. Er is ook filmmuziek te vinden zoals van Topgun en Avatar. Maar pianomuziek voert de boventoon in mijn assortiment. Momenteel ben ik bezig om het koorrepertoire uit te bouwen. Minstens een keer per maand voeg ik een nieuw arrangement toe.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse gekregen? Of wilt u graag meer informatie of een offerte aanvragen voor arrangementen of composities? Laat uw gegevens via onderstaand formulier achter en ik neem zo snel mogelijk contact met u op. Bellen of een bericht sturen kan natuurlijk ook: 06-39847990